Workshop Project Management Essentials

Uitdaging

In onze huidige kenniseconomie zijn we stilletjes aan steeds meer in een rol gedrukt van onofficiële projectmanager. Verschillende stakeholders, veranderingen in wensen en eisen, geen formele projectmanagementtraining en een gebrek aan heldere processen dragen eraan bij dat de uitdaging groter wordt om projecten succesvol af te ronden. Vooral als het gaat om dit op tijd, binnen budget en daarnaast ook nog eens met plezier te realiseren.

Voor de onofficiële Projectmanager

Speciaal voor jou hebben wij een programma ontwikkeld. Het programma Project Management Essentials focust op de mindset, skillset en toolset die nodig zijn om projecten te laten slagen binnen het budget en de tijd. Ook als je niet de formele autoriteit van een projectleider hebt. Je leert concreet hoe je projecten kunt voorbereiden, implementeren en opvolgen. Je krijgt vaardigheden die je onmiddellijk kunt toepassen. Het maakt je werk en de samenwerking met anderen overzichtelijk en hanteerbaar en de communicatie met formele projectmanagers verloopt effectiever. Je teamleden zijn gemotiveerd en energiek.

Loop je wel eens tegen de volgende zaken aan:

  • Balanceer je tussen verschillende projecten?
  • Vind je het lastig om je teamleden verantwoordelijk te houden, omdat je niet hun directe leidinggevende bent?
  • Ben jij een kenniswerker, een expert, een deskundige en krijg je steeds vaker projecten naar je toegeschoven?
  • Heb je behoefte aan basiskennis van projectmanagement om je projecten tot een succes te brengen binnen de tijd en het budget?
  • Wil je de mensen van je team inspireren?

Dan is dit programma over de basis van projectmanagement ideaal voor jou!

Mensen + Processen = Succes

project succes

Het Project Management Proces

Met dit programma beheers je de fundamenten van projectmanagement. Je kunt een project starten, plannen, uitvoeren, monitor and control uitvoeren en het met succes afsluiten.

pme 1

Project Management Institute Registered Education Provider

project management

FranklinCovey is een Registered Education Provider (REP) van het Project Management Institute (PMI); ‘s werelds grootste vereniging voor projectmanagers. De workshop is geschikt voor de educatieplicht van je PMI-Certification. PMI-credentialholders krijgen Professional Development Education units (PDU’s).

Investering

De investering voor deze workshop bedraagt € 795,- exclusief 21% btw voor de workshop van één dag inclusief de voortgangssessie in het Nederlands, alle werkmaterialen en de verzorging.

Locatie

Deze Nederlandstalige workshop bestaat uit een eendaagse werksessie en een voortgangssessie (2 uur) en wordt gehouden in Leerhotel ’t Klooster te Amersfoort.

FranklinCovey Benelux
Daam Fockemalaan 10
3818 KG Amersfoort
033 453 0627

Hieronder kun je inschrijven voor deze workshop. Voor vragen of meer informatie, neem dan contact met ons op.

Aanmelden Workshop:

Basisinformatie:

Data:

September 2018:
121 september 2018 van 09:00 tot 17:00 uur.

Investering:
Je investering bedraagt € 795,- exclusief BTW.
Inclusief alle materialen en verzorging.

Locatie:
Leerhotel ’t Klooster
Daam Fockemalaan 10
3818 KG Amersfoort

Vragen over deze workshop voor open inschrijving of vragen over de mogelijkheden over incompany? Neem dan contact met ons op.