Train de Trainer

FranklinCovey gelooft in een flexibele kennisoverdracht en ontwikkeling bij organisaties.
Naast het faciliteren van trainingen kun je onze trainingen ook laten verzorgen door mensen uit jouw eigen organisatie. Laat je mensen zich ontwikkelen in hun eigen omgeving en cultuur.

Gecertificeerde interne trainers

FranklinCovey gelooft in een flexibele kennisoverdracht en ontwikkeling bij organisaties.

Naast het faciliteren van trainingen kun je onze trainingen ook laten verzorgen door mensen uit jouw eigen organisatie. Laat je mensen zich ontwikkelen in hun eigen omgeving en cultuur.

Wereldwijd hebben we met meer dan 120.000 interne trainers gewerkt en hen gecertificeerd om content binnen hun organisatie te brengen op cruciale gebieden. Zoals: Leiderschap, Productiviteit, Vertrouwen, Strategie Uitvoering en Sales.

Deze trainers zorgen ervoor dat de FranklinCovey content tot leven komt in hun organisatie.

FranklinCovey’s doe-het-zelf aanpak

Iedereen in je organisatie pro-actief en effectief samenwerkend? Samenwerkend met plezier die resultaten bereiken die de organisatie echt verder helpen? Gefocust werken aan die dingen die echt belangrijk zijn en het verschil kunnen maken?

Al jaren gebruiken vele succesvolle organisaties de programma’s van FranklinCovey om dit te bereiken. Voor alle programma’s zijn train-de-trainer oplossingen beschikbaar die je zelf binnen jouw organisatie kunt implementeren.

Hoe wordt je Covey trainer binnen je organisatie?
  • je volgt de workshop van je keuze.
  • jij en je organisatie sluiten een ‘client-facilitation’- overeenkomst met FranklinCovey waarin de afspraken over jou als trainer en gebruik van materialen zijn afgesproken.
  • je volgt de live certificeringsworkshop of doet de online virtuele certificering.
  • je bestelt het benodigd aantal materialen en je begint de workshops te geven!
Wat krijg je als Covey trainer binnen je organisatie?
  • opleiding en indien gewenst actieve begeleiding
  • fantastisch materiaal dat je kunt gebruiken, ook als je geen professionele trainer bent
  • steun in het logistieke proces (concepten die je kunt gebruiken om je collega’s uit te nodigen tot en met evaluaties die FranklinCovey voor je verwerkt)
  • een geweldige kans op groei en ontwikkeling
  • jaarlijkse professionalisering dag (FED Facilitator Enhancement Day)
Waarom kiezen organisaties voor doe-het-zelf oplossingen?

Veel organisaties hebben gemerkt dat ontwikkeling van mensen geen “event” maar een “proces” is. Om duurzaam te veranderen is meer nodig dan mensen 2 dagen naar een cursus of een congres te sturen. Door met eigen mensen deze ontwikkeling vorm te geven, wordt het rendement van leren versterkt en is het veel makkelijker om borging te organiseren. De interne Covey trainers of facilitators worden veelal gevraagd om verdiepingssessies te organiseren en zij kunnen ook de vertaalslag naar wat leeft binnen een organisatie sterker vorm geven dan een externe consultant dat zou kunnen.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en ervaringen bij andere organisaties.