Team Ontwikkeling

Welkom bij FranklinCovey!
Dank voor je interesse in ons en onze visie op Team ontwikkeling.
Visie op Team ontwikkeling

Diep van binnen willen we allemaal onderdeel zijn van een team waarvan de leden, zelfs jaren later, herinnerd worden om wat zij met elkaar bereikt hebben. Een team waar mensen elkaar beter maken, versterken, waar met voldoening gewerkt wordt.

FranklinCovey helpt teams succesvol te veranderen en hun performance te verbeteren. Door te werken aan gedragsverandering van leiders en medewerkers vanuit een inspirerende missie, visie en waarden. Dat doen we op basis van bewezen concepten rondom leiderschap, productiviteit, vertrouwen en uitvoeringskracht waarbij ons doel is om het team in staat te stellen de ingezette ontwikkeling zelf vast te houden, door te ontwikkelen en duurzaam te borgen.

Bij alle FranklinCovey programma’s gaat het altijd over twee essentiële aandachtsgebieden; Karakter – De capaciteit van persoonlijke en interpersoonlijke effectiviteit – en Competenties– Het vermogen om duurzame resultaten te behalen.

Het ontwikkelen van een team óf een organisatie draait om vrijheid en controle. De controle van een raamwerk, een structuur, die voor iedereen te begrijpen is en waarlangs mensen het gewenste gedrag kunnen laten zien. Maar ook de vrijheid om eigen keuzes te maken, initiatief te nemen, hen in staat stellen om hun volledige bijdrage te leveren en het potentieel te ontketenen.

Jouw Teamontwikkeling

Wil je meer weten hoe FranklinCovey kan helpen om jouw team te ontwikkelen? Kijk eens bij onze expertises en oplossingen voor een beeld van de mogelijkheden. We bieden veel verschillende vormen om jouw team verder te helpen, inclusief online leren, blended leren, trainingen verzorgd door onze eigen consultants of het gebruik maken van ons intellectuele eigendom. In elke opzet staat jouw wens en het behalen van resultaat centraal, wij doen ons best om volledig te begrijpen wat de job-to-be-done is voordat we met een advies of oplossing komen. Wat ons misschien het meest onderscheidt is dat we onszelf verantwoordelijk houden en beoordelen op basis van jouw resultaten.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of bekijk in het zij-menu de logische vervolgstappen.

Maak nu een afspraak