Persoonlijke Ontwikkeling

Welkom bij FranklinCovey!
Dank voor je interesse in ons en onze visie op persoonlijke ontwikkeling en programma’s om je verder te ontwikkelen.
Visie op Persoonlijke Ontwikkeling

“Goed” is misschien voor sommige mensen goed genoeg, maar de meeste mensen willen meer dan goed zijn. Er zit iets in ons dat maakt dat we net dat beetje beter willen zijn. Dat jouw acties, jouw prestaties, jaren later nog steeds herinnerd worden om de impact die deze gemaakt hebben op je vrienden, familie, collega’s, of zelfs de wereld!

Onze passie en missie is om mensen en organisaties aan te zetten tot grootse prestaties (To enable greatness in people and organizations everywhere)! Grootse prestaties op persoonlijk niveau betekenen voor iedereen iets anders. In de kern gaat het erover dat je overwinningen blijft behalen op jezelf, dat je de dingen die je lastig vindt blijft ondernemen, omdat dat hetgeen is wat je voldoening gaat brengen en blijft geven.

Bij alle FranklinCovey programma’s gaat het altijd over twee essentiële aandachtsgebieden; Karakter – De capaciteit van persoonlijke en interpersoonlijke effectiviteit – en Competentie – Het vermogen om duurzame resultaten te behalen.  Elke verandering begint van binnen uit, de focus ligt hierbij niet alleen op wat je doet, maar ook op wie je bent. Aan het einde van de dag werken we graag met wie we aardig vinden, maar blijven we graag met diegene werken als er ook nog resultaten behaald worden.

Jouw Persoonlijke Ontwikkeling

We hebben allemaal andere redenen om ons te verdiepen in onze persoonlijke ontwikkeling. Wat de reden ook is, het besef dat je zelf de verantwoordelijkheid en de leiding moet nemen over je eigen leven is enorm belangrijk. Persoonlijke ontwikkeling kan (en moet) op 4 dimensies plaatsvinden, Stephen Covey beschrijft deze bij eigenschap 7 in ‘De 7 eigenschappen van effectief leiderschap’:

 

persoonlijke ontwikkeling

FranklinCovey helpt jou graag met het versterken van je mindset, het verbeteren van je skillset en het vergroten van je toolset. Daarvoor bieden we diverse mogelijkheden om jou te ondersteunen:

  • (E-) Boeken, audioboeken en blogs.
  • Online trainingen; Insights of Accelerators.
  • Live workshops; keuze uit onze kalender met Open Inschrijvingen
  • Certificeer jezelf tot interne trainer van jouw organisatie

Bekijk in het zij-menu de logische vervolgstappen of neem contact met ons op.