Leadership: Great Leaders, Great Teams, Great Results

Effectieve leiders pakken de zaken anders aan, doordat ze anders kijken. Ontwikkel een leiderschapsstijl die past bij de dynamiek van je omgeving en de behoeften van je medewerkers. Dit betekent een nieuwe manier van denken (mindset), het hanteren van nieuwe vaardigheden (skillset) en het gebruiken van nieuwe instrumenten (toolset).

Wij werken met jou vanuit deze nieuwe mindset. Er wordt veel van je gevraagd. Ontwikkelingen als Het Nieuwe Werken, multiculturaliteit, virtuele teams en leidinggeven aan verschillende generaties vragen om ander leiderschap. Voeg daarbij het steeds grotere belang van ethisch handelen, maatschappelijk verantwoord handelen en integriteit. Daarom werken wij bij een leiderschapsprogramma altijd aan competentie-ontwikkeling én karakter-ontwikkeling.

Centraal staan daarbij de volgende vier kernzaken, waarbij wij jou de effectieve mindset, skillset en toolset aanreiken. Je leert ze direct te vertalen naar jouw specifieke situatie:

  • Vergroot vertrouwen: het hart van effectief leiderschap. Hoe bouw je vertrouwen en hoe herstel je het?
  • Creëer richting: wat is de missie van je team binnen de organisatie? Wat is de bijdrage die je team hieraan levert?
  • Stroomlijn systemen: een systeem op basis van kernprocessen, dat leidt tot goede resultaten en talent vindt en behoudt.
  • Ontketen talent: mobiliseer al het potentieel en talent van je medewerkers, zodat ze optimaal bijdragen aan je bedrijfsresultaat.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van dit leiderschapsontwikkelprogramma voor jouw organisatie, neem dan contact met ons op.