The 7 Habits of Highly Effective People®

 

Stephen R. Covey (1932 – 2012), is de auteur van The 7 Habits of Highly Effective People® en grondlegger van FrankinCovey. Hij heeft altijd een simpele boodschap gehad: voor echt succes en voldoening in je leven, moet je in alle aspecten leven vanuit je principes: “Er zijn drie constanten in het leven: verandering, keuzes en principes.”

In 1985 zijn we begonnen met de training The 7 Habits of Highly Effective People®. Vanaf het begin is het de best lopende training ter wereld voor persoonlijke effectiviteit, voor organisaties en professionals. In 1989 kwam de eerste versie van het gelijknamige boek uit, in het Nederlands vertaald als ‘De 7 eigenschappen van effectief leiderschap®’ en recenter ‘De 7 eigenschappen voor succes in je leven’. Als jij jezelf wilt ontwikkelen en leven naar de principes die voor jou belangrijk zijn is dit de training voor jou.

FranklinCovey definieert effectiviteit als het;

  • hebben van meer controle zowel zakelijk als privé;
  • succesvol bouwen aan betekenisvolle relaties;
  • hebben van een positieve invloed op anderen;
  • vergroten van je capaciteit;
  • versterken van je karakter en de mogelijkheid om dingen gedaan te krijgen.

Niet iets wat in één keer geleerd is, maar wel iets wat je vandaag kan toepassen en jezelf stap voor stap in kan ontwikkelen. The 7 Habits of Highly Effective People® is dan ook niet een training die je even afvinkt, het biedt een reis voor blijvende ontwikkeling.

7 Habits Signature 4.0

Ons Signature programma en al bijna 30 jaar een fenomeen voor mensen die zichzelf verder willen ontwikkelen. Lees meer over dit programma.

7 Habits for Managers

Vanuit de dagelijkse praktijk van de manager werken aan inspirerend leiderschap en het beste uit de organisatie, het team en de medewerker halen. Lees meer over de 7 Habits for Managers.

7 Habits Leader Implementation

De cultuur van een organisatie is simpelweg het collectieve gedrag van zijn leiders. Als je hun gedrag veranderd, verander je de cultuur. Lees meer over de mogelijkheden van Leader Implementation voor jouw organisatie.

7 Habits Foundations

De basis van de 7 Habits worden in dit 1-dags programma behandeld specifiek gericht als kennismaking met dit krachtige programma. Lees meer.