Oplossingen


FranklinCovey helpt jou in jouw specifieke uitdagingen op het gebied van leiderschap, vertrouwen, strategische uitvoering, productiviteit en verkoop. Daarvoor bieden we een aantal oplossingen die je meteen kunt inzetten of die we samen met jou op maat maken.

We streven naar het  vergroten van jouw leidinggevende capaciteiten, vertrouwen, managementvaardigheden, effectiviteit, succes, daadkracht en geluk. Dat klinkt veelbelovend en dat maken we ook waar op een natuurlijke manier; we werken vanuit de mens. Vanuit jouw potentieel.

We dagen je uit je volle potentieel in te zetten voor jouw eigen doelen, werk en organisatie. Hiervoor hebben we verschillende werkvormen zoals het certificeren van mensen in jouw organisatie, volledig online leren en persoonlijke begeleiding, naast de vertrouwde incompany trainingen en open inschrijvingen.


Overzicht oplossingen


7 Habits Signature 4.0

Ons Signature programma en al bijna 30 jaar een fenomeen voor mensen die zichzelf verder willen ontwikkelen. Lees meer over dit programma.

7 Habits for Managers

Vanuit de dagelijkse praktijk van de manager werken aan inspirerend leiderschap en het beste uit de organisatie, het team en de medewerker halen. Lees meer over de 7 Habits for Managers.

7 Habits Leader Implementation

De cultuur van een organisatie is simpelweg het collectieve gedrag van zijn leiders. Als je hun gedrag veranderd, verander je de cultuur. Lees meer over de mogelijkheden van Leader Implementation voor uw organisatie.

Leading at the Speed of Trust

De plannen kunnen geweldig zijn, de omstandigheden ideaal, maar zonder vertrouwen geen medewerking. Gelukkig kan er aan vertrouwen gewerkt worden en kunt u zelf de tools ontwikkelen om te leiden met deSnelheid van Vertrouwen.

Working at the Speed of Trust

Werken met de snelheid van vertrouwen – Als jij je persoonlijk wilt ontwikkelen en vertrouwen in je werkrelaties wilt brengen.

5 Choices

Met vijf stappen werken aan buitengewone productiviteit.

Project management essentials

Mensen en processen maken het succes

Presentation Advantage

Boodschappen die informeren en involveren

Filling Your Pipeline

Een simpele, systematische aanpak voor het vinden van meetbaar betere resultaten.

Qualifying Opportunities

Een nieuwe mindset om met een bredere blik te kijken naar goede deals.

Closing The Sale

Het sluiten van de deal als proces i.p.v een eenmalig moment.