Maak het verschil met Het Nieuwe Werken

 Wegens grote belangstelling kunt u zich niet meer aanmelden. Hou onze website in de gaten voor nieuwe data.

      

 

Er wordt veel gezegd en geschreven over Het Nieuwe Werken. De drie B’s in HNW, de Bricks (faciliteiten en kantoorinrichting), Bytes (technologie) en Behaviour (mensen en gedrag), spelen hierin een cruciale rol. Dat is niets nieuws, maar hoe zorgt u er voor dat mensen
binnen HNW daadwerkelijk ook effectief samenwerken en betere resultaten laten zien?

 

We bieden u op 21 juni een unieke mogelijkheid om kennis te maken met experts van drie wereldmarktleiders op elk van de drie B’s van HNW. Zij vertellen u over hun oplossingen, aanpak en ervaringen zodat u inspiratie op kan doen om HNW binnen uw organisatie een groot succes te maken.

Deze inspirerende kennismaking wordt geopend door Jan Kuipers, directeur FranklinCovey Benelux, waarna vervolgens wordt ingegaan op de volgende vragen:
 

  • Hoe zorg je voor een optimale werkomgeving die er voor zorgt dat mensen effectiever kunnen werken en ruimtes effciënt benut worden? (door Annemieke Garskamp, Workplace Consultant bij Steelcase)
  • Hoe zorg je ervoor dat werken en samenwerken effectief ondersteund wordt door de laatste technologie? (door Frank Verlaan, Marketing manager het Nieuwe Werken bij Microsoft)
  • Hoe creëer je als leider in HNW een cultuur waarin mensen in vertrouwen samenwerken? (door Erik van Nieuwpoort, Leiderschapsspecialist bij FranklinCovey)
  • Hoe bereik je als kenniswerker in HNW betere resultaten en behoudt je een optimale balans? (door Etienne Duijf, Productivity consultant bij FranklinCovey)
     

Voor wie?
Organisaties die besloten hebben om HNW in te voeren of er al enkele stappen mee gemaakt hebben. 
Dit event is ontwikkeld voor (HR) directeuren en leidinggevenden die besluitvormer zijn of verantwoordelijk zijn voor de implementatie van HNW in hun organisatie.

 

Waar en wanneer?
21 juni
Ochtendsessie 08.30 - 13.00 (vol)
Middagsessie 13.00 - 17.30 (vol)

Locatie:
Microsoft Nederland
Evert van de Beekstraat 354
Schiphol

 

Aanmelden
Wegens grote belangstelling zijn beide sessies vol. Hou de website in de gaten voor nieuw geplande sessies.

Na uw aanmelding ontvangt u meer informatie en praktische details.
Voor meer informatie kunt u terecht bij Noeranie Ramdjan via telefoonnummer +31 (0)33 453 0627

Twitter met ons mee: #verschilmetHNW