Sales Performance

Helping Clients Succeed

Bij FranklinCovey hebben we een simpele filosofie: Hoe meer jij je focust op het succes van je klant, hoe succesvoller je zelf zult worden. Helping Clients Succeed leert jou hoe je communicatievaardigheden hiervoor kunt ontwikkelen. Daarnaast leer je hoe je een betrouwbare adviseur voor je klanten wordt door eerst de behoeften van je klanten echt te begrijpen en dan samen te werken voor Win-Win resultaten.

Helping Clients Succeed helpt jou om de mindset, skillset en toolset te ontwikkelen om een sterke relatie op te bouwen en klanten vinden en te behouden.

Verkopen van producten of diensten begint met het opbouwen van vertrouwen. Het vertrouwen dat jij je klant oprecht verder wilt helpen en streeft naar wederzijds resultaat. Het vertrouwen dat het succes van je klant vóór je eigen succes komt. Je begint met de behoefte van je klant en werkt op basis daarvan samen aan een win-winoplossing. Pas dan kun je een vertrouwensrelatie bouwen. Hoe meer jij focust op het succes van je klant, hoe meer succes je zelf krijgt. Wij geloven namelijk dat advies meer verkoopt dan sales.

De Sales Performance Practice ondersteunt verkopers. Het programma is gebaseerd op onze bekroonde methodiek Helping Clients Succeed. Hiermee leer je:

  • communicatieve vaardigheden
  • kritisch denkvermogen
  • focus op je uitvoering

De processen en tools stellen sales professionals in staat om een oprechte connectie te maken en een vertrouwensrelatie te bouwen door eerst volledig te begrijpen wat de behoefte van de klant is en vervolgens samen te werken om Win-Win oplossingen te genereren. Bovendien zijn onze oplossingen meetbaar, duurzaam en betrouwbaar.