Leiderschap

Medewerkers in staat stellen hun talenten en hun passie in te zetten om de doelen van het team, de afdeling en de organisatie te bereiken.

Sterk leiderschap draait niet alleen om wat je doet, maar vooral ook om wie je bent. Leiderschap is de uitdaging om mensen in staat te stellen vanuit hun talent en passie een bijdrage te leveren aan de doelstellingen van het team, de afdeling en de organisatie. Te beginnen bij jezelf.

De uitdaging voor iedere leider is om in een turbulente, snel veranderende wereld vooral de kracht en rust in zichzelf te vinden. Door bewust te werken vanuit tijdloze en fundamentele leiderschapsprincipes geef je je leiderschap een sterke basis.

FranklinCovey ondersteunt de ontwikkeling van leiderschap door te werken aan thema’s als integriteit, motivatie en de intenties van waaruit je je werk verricht. Van daaruit versterken we je competenties. Dat ondersteunen we met praktische gereedschappen om direct mee aan de slag te gaan (toolset). Zo bouw je aan een mindset, skillset en toolset die je kunt  toepassen op drie verschillende niveaus:

  • Persoonlijk leiderschap
  • Leidinggeven aan een team
  • Leiding geven aan leiders en de organisatie

Voor iedere leiderschapsuitdaging heeft FranklinCovey een betrouwbare, principegedreven oplossing.

Neem nu contact op en oordeel zelf of onze oplossingen jouw leiders duurzaam kunnen ontwikkelen.